U Bent op uw bestemming aangekomen!

Update...

Update overstromingen Durbuy:
Ons hotel/restaurant is goed bereikbaar; gezien onze ligging (hoger dan de Ourthe) hebben we geen schade of overlast gehad...

Voordelen bij rechtstreekse reservaties via onze site:
-10% korting op de kamer : klik op "RESERVEER" (rechtsboven), kies uw taal (Nederlands) en neem het "Beste tarief rechtstreeks".
- Gratis annulatie tot 2 dagen voor aankomst...
- Geen supplement voor extra bedden (kinderen)

Restaurant is alle avonden open (behalve op dinsdag en woensdag). Reservaties via info@maisonpalange.be of 086 433 110

Onze bar en terras is alle dagen open. Overdag serveren wij een "Ardeens bord" met regionale charcuterie en kaasspecialiteiten (€ 15).

Menu (voorbeeld)

Image

Terras

Image

Hotel-restaurant Maison Pal'Ange ligt in het plattelandsdorpje Palenge, op amper 2 km van het historisch centrum van Durbuy. Via een korte wandeling door een veldweg, bereikt u vlot het kleinste stadje van de wereld. Ons 3-sterrenhotel heeft zijn eigen restaurant waarbij alle huisgemaakte gerechten hun oorsprong vinden in regionale produkten.
De gezellige bar is alle dagen open maar u kan ook rustig genieten in onze lounge of op het rustig terras. Voor de kleinsten is er een leuke speeltuin.
Het hotel beschikt over een grote (gratis) parking. Over het volledige domein heeft u een goede wifi-verbinding.

De kamers zijn uitgerust met een flatscreen-tv met satellietzenders (en mogelijkheid tot chromecast), een bureau, een koelkast en een espresso machine. Elke kamer heeft zijn eigen privé badkamer met toilet, douche en haardroger. In onze suites vindt u tevens een saunacabine en bubbelbad.

Elke ochtend serveren we een ontbijtbuffet. Het restaurant is open van donderdagavond tot en met maandagavond (tijdens de schoolvakanties is het mogelijk dat het restaurant ook op dinsdag en/of woensdagavond geopend is).

Ligging

Durbuy

Rue des Métiers 20

6940 Durbuy

Dagelijks
+32 (0)495 75 70 24 (Kris)  

+32 (0)474 87 42 09 (Véro)
info@maisonpalange.be

Search